matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
sylwiaczek:
rozwiaz rownanie 1. cos5x − sin3x = cosx 2. sin8x − cos2x = cos8x − sin2x
4 lut 15:27
sylwiaczek:
1. juz zrobilam
4 lut 15:30
Janek191:
2) Zapisz sin 8 x + sin 2 x = cos 8x + cos 2x
4 lut 18:53