matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy!
MIMIMIMIMI:
Dzien dobry! Chcialam sie zapytac czy: n+1 n ∑ (4i−3)= ∑ (4i−3)+ (4(n+1)−3)? i=1 i=1 Dobrze to rozumiem?
2 lut 13:17
ABC:
dobrze rozumiesz
2 lut 13:22
MIMIMIMIMI:
Dziekuje!
2 lut 13:25