matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Całki
Ola:
Oblicz pole ograniczone krzywymi y=−x
2
+2x, y=−x, y=1 Mógłby mi ktoś tylko zaznaczyć te pole co mam obliczyć na wykresie?
31 sty 21:22
ABC:
nie opanowałem tutejszych rysunków
31 sty 21:43
Mila:
Pomogę narysować
31 sty 21:47