31 sty 17:29
Eta:
Nie mam zamiaru wykrzywiać głowy

Zapisz treść tutaj ,to pogadamy
31 sty 17:33
Jerzy:
Wskazówka: tg(90 − x) = ctgx
31 sty 17:34
Eta:
31 sty 17:35
31 sty 17:37
Jerzy:
Napisałem,co masz zrobić.
31 sty 17:38
misieq: Jerzy, znam tą zależność. Na ich podstawie robiłem poprzednie przykłady, po prostu nie wiem jak
się zabrać za ten, gdyż nie wychodzi mi to co powinno
31 sty 17:39
Jerzy:
Druga wskazówka: tgx*ctgx = 1
31 sty 17:41
misieq: Okej, poszło. Dzięki wielkie.
31 sty 17:41
Eta:
Wszystkie wyniki 1 i ostatni 0
tg75o=ctg 15o , sin46o=cos44o , sin248o= cos242o .... i td
i śmigaj .................
31 sty 17:41