matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
lalu$:
Czy z tego, że sinx≥1 wynika, że cosx=0?
30 sty 22:48
wredulus_pospolitus:
yyyy ... tak bo skoro sinx ≥ 1 to sinx = 1 więc cosx = 0
30 sty 22:49
lalu$:
ok, dzięki
30 sty 22:49