matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Anna:
Z
4
+ Z
2
rz(0,0)= rz(1,0)= rz(2,0)= rz(3,0)= rz(0,1)= rz(1,1)= rz(2,1)= rz(3,1)= jak tutaj wyznaczyć rząd elementu? proszę o wytumaczenie?
28 sty 21:33
Anna:
28 sty 22:03
Anna:
?
28 sty 22:34
Anna:
?
29 sty 14:45
Anna:
?
29 sty 19:26