matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Odwrotność liczby z logarytmem w potędze
LOL ALE PADAKA:
Odwrotność liczby z logarytmem w potędze Odwrotność liczby: 9log3(2−1) jest równa: a) −4/9 b) 4/9 c) −9/4 d) 9/4 Mi tu wychodzi 9log3(2−1)= 9log3(1)=90=1
27 sty 21:12