e7x − 7x −1 | ||
lim | ||
sin2(5x) |
e7x−7x−1 | 25x2 | ||
lim x→0 | |||
25x2 | sin2(5x) |
e7x−7x−1 | 25x2 | |||
lim x→0 | lim x→0 | |||
25x2 | sin2(5x) |
e7x−7x−1 | ||
lim x→0 | ||
25x2 |
1 | ||
t= | x | |
2 |
e14t−14t−1 | ||
lim t→0 | ||
100t2 |
(e14t−2e7t+1)+2e7t−14t−2 | ||
lim t→0 | ||
100t2 |
(e7t−1)2 | e7t−7t−1 | |||
lim t→0 | +lim t→0 | |||
100t2 | 50t2 |
49 | (e7t−1)2 | e7t−7t−1 | |||
lim t→0 | +lim t→0 | ||||
100 | 49t2 | 50t2 |
49 | 1 | |||
L= | + | L | ||
100 | 2 |
1 | 49 | ||
L= | |||
2 | 100 |
49 | ||
L= | ||
50 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |