znajdz rzut wektora a na os wektora b
a: niech a = [1,2,3] b= [1.1.1]. Znajdz rzut wektora a na os wektora b
26 sty 21:15
a: up
27 sty 12:14
jc: | a*b | | (1,2,3)*(1,1,1) | |
| b = |
| (1,1,1)=(2,2,2) |
| b2 | | (1,1,1)2 | |
27 sty 12:23
a: Moze ktos jeszcze raz wytlumaczyc? na gorze wyjdzie (1,2,3) *(1,1,1) / (1,1,1) i to sie nie
rowna = (1,2,3) =/= (2,2,2)
27 sty 13:53
jc:
(1,2,3)*(1,1,1)=6
(1,1,1)2=3
6/3=2
2(1,1,1)=(2,2,2)
27 sty 14:05
a: aaa czyli po dodaje x+y+z
27 sty 14:16
a: dobra dziekuje
27 sty 14:16