matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mikroekonomia
KK99:
Mikroekonomia KK99: Jeżeli utarg marginalny wynosi UM=15, o ile wzrośnie utarg całkowity, przy wzroście sprzedaży z 25 do 50 sztuk A.ΔUC=15 B.ΔUC=150 C.ΔUC=225 D.ΔUC=375
26 sty 19:17