matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
może ktoś mi to zrobić - proszę
Kasia N. :
4/z=z (kreska u góry) na płaszczyźnie zespolonej narysuj zbiór liczb
26 sty 11:53
ABC:
Kasia wykorzystaj równość zz
−
=|z|
2
4=|z|
2
2=|z| to jest okrąg o promieniu 2 środek w początku układu
26 sty 11:57