matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierownośc
kamila:
nierowność kwadratowa wskaż zbiór rozwiazań y=(x+1)
2
−2
17 lut 14:27
Godzio:
parabola z ramionami do góry więc ZW: (q ,
∞
) z postaci odczytujemy współrzędne wierzchołka p i q f(x) = a(x−p)
2
+ q p = −1 q =−2 ZW : .... podaj odp
17 lut 14:30
kamila:
(−2,
∞
) tak? dziekuje
17 lut 14:38
Godzio:
DOKŁADNIE
17 lut 14:52