pole
Oliwia: oblicz pole powierzchni obszaru ograniczonego krzywymi y=2x y=4x y=16
24 sty 19:01
Jerzy:

Ta czerwona , to: y = 16
Ustal granice całkowania.
24 sty 19:06
Oliwia:
0
∫ 4x−2x
2
2
∫16−2x ?
5
24 sty 19:08
ABC:
Oliwia w drugiej całce granice nie takie
24 sty 19:51
Oliwia: a jakie maja byc?
24 sty 19:58
Oliwia: przepraszam
2
∫
4 chyba tak? a takto dobrze calki ustalone?
24 sty 19:59
Oliwia: ?
24 sty 20:19
ABC:
całki dobrze ustawione a granice do góry nogami

od 2 do 4
24 sty 20:19
Oliwia: hahaha oj racja znowu bledy przez głupote
24 sty 20:21