pytanie zadalem tu mieso
Mięsarz: Offtop: Na politechnice cinżko? Czy takie ciele jak ja sobie poradzi? Nie jestem umysłem
ścisłym
do końca, ale coś tam rozumiem choć nie zawsze, ale czasem tak, albo nie. Bywa to różnie. Czy
wynik z egzaminu maturalnego może być miarą czy się nadaję czy nie? Pozdrawiam serdycznie
ide tańczyć dalej .. zabawa do białygo rana

A żeby nie było to tu zadanko ciekawe przestawiam dla chgetnych mozna zrobic sobie jaki ktos
chce
a jak ktos nie chce to niech nie robi:
1. Zadanie Diofantosa
Znajdź trzy takie liczby, których suma, a także suma każdej pary tych liczb jest kwadratem
innej liczby.
21 sty 22:27
Pytający:
0, 0, 0
21 sty 23:29
Mięsarz: a odnośnue tego pytania co tam wczesniej zapytalem (to pytanie) to co z nim.W sensie czy ktos
odpowie ,
bo chcialbym wiedziec a nie wiem i dlatego bym prosil zeby ktos odpowiedzial jakby ktos
wiedzial.
a co do tego zadania o dionizosie to liczby msusza byc niezerowe. pozdr
21 sty 23:37
Mięsarz: ale jak ktos nie wie to niech nie odpowiada bo po co skoro i tak nie wie? jak nie wie to po co
by
lydzi w blad wprowadzal skoro nie wie, ja tylko pytam o ta polibude3 jak ktos wie choc nie
zmuszam
nikogo do podwiedzi jezeli ktos wie a nie chce powiedziec to nie zmuszam no bo jego wybor nie?
ale jakby ktos chcial tak z dobrej woli albo cus to prosze, bo mi zalezy na odpowiedzi na
mature z polskiego tylko przygotowywac
sie bede bo z matmy tak 70 procent aha i jeszcze fizyka awaryjna jakby cos mamty nie pyklo.
jak mowie polski do nadrobienia bo tam z ortografia i skladnia porblemy jak widac.
21 sty 23:44
jc: 17, 32, 32
17+32=72
17+32=72
32+32=82
17+32+32=92
22 sty 00:02
jc: a jak chcesz mieć 3 różne liczby, to na przykład: 88, 168, 273.
22 sty 00:12
the foxi:
albo 41, 80, 320
22 sty 01:05