matematykaszkolna.pl
pytanie zadalem tu mieso Mięsarz: Offtop: Na politechnice cinżko? Czy takie ciele jak ja sobie poradzi? Nie jestem umysłem ścisłym do końca, ale coś tam rozumiem choć nie zawsze, ale czasem tak, albo nie. Bywa to różnie. Czy wynik z egzaminu maturalnego może być miarą czy się nadaję czy nie? Pozdrawiam serdycznie ide tańczyć dalej .. zabawa do białygo rana A żeby nie było to tu zadanko ciekawe przestawiam dla chgetnych mozna zrobic sobie jaki ktos chce a jak ktos nie chce to niech nie robi: 1. Zadanie Diofantosa Znajdź trzy takie liczby, których suma, a także suma każdej pary tych liczb jest kwadratem innej liczby.
21 sty 22:27
Pytający: 0, 0, 0
21 sty 23:29
Mięsarz: a odnośnue tego pytania co tam wczesniej zapytalem (to pytanie) to co z nim.W sensie czy ktos odpowie , bo chcialbym wiedziec a nie wiem i dlatego bym prosil zeby ktos odpowiedzial jakby ktos wiedzial. a co do tego zadania o dionizosie to liczby msusza byc niezerowe. pozdr
21 sty 23:37
Mięsarz: ale jak ktos nie wie to niech nie odpowiada bo po co skoro i tak nie wie? jak nie wie to po co by lydzi w blad wprowadzal skoro nie wie, ja tylko pytam o ta polibude3 jak ktos wie choc nie zmuszam nikogo do podwiedzi jezeli ktos wie a nie chce powiedziec to nie zmuszam no bo jego wybor nie? ale jakby ktos chcial tak z dobrej woli albo cus to prosze, bo mi zalezy na odpowiedzi na mature z polskiego tylko przygotowywac sie bede bo z matmy tak 70 procent aha i jeszcze fizyka awaryjna jakby cos mamty nie pyklo. jak mowie polski do nadrobienia bo tam z ortografia i skladnia porblemy jak widac.
21 sty 23:44
jc: 17, 32, 32 17+32=72 17+32=72 32+32=82 17+32+32=92
22 sty 00:02
jc: a jak chcesz mieć 3 różne liczby, to na przykład: 88, 168, 273.
22 sty 00:12
the foxi: albo 41, 80, 320
22 sty 01:05