matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
m
kaśka:
Ile jest wszystkich liczb naturalnych dwucyfrowych w których są cyfry parzyste? jak to obliczyć
16 lut 22:39
Basia:
xy x=2,4,6,8 y=0,2,4,6,8 N=4*5=20 jeżeli dobrze rozumiem treść
16 lut 23:43