matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
ewa:
liczba log36 jest rowna a) 2log18 b)log40−2log2 c) 2log4−3log2 d)2 log6 − log1 potrzebne rozwiazanie
16 lut 21:01
Jolanta:
36
log36=log
=log36−log1=log6
2
−log1=2log6−log1
1
16 lut 21:06
ewa:
jesteś wielka , dziekuje
16 lut 21:09