Rozwiaz zadanie
Sandra: (x−4)(x−x−6)=0
13 sty 15:41
ABC:
co miało być w drugim nawiasie?
13 sty 15:44
Sandra: (x−4)(x2−x−6)=0
13 sty 15:46
ABC:
aha no to będzie (x−4)(x+2)(x−3)=0
13 sty 15:49
Jerzy:
(x − 4)(x −3)(x+2) = 0
13 sty 15:49
Sandra: To jak w koncu? Kolezanka na egzaminie jest
13 sty 15:50
ABC: mnożenie jest przemienne , kolejność nawiasów nie gra roli
13 sty 15:52
iteRacj@: nie żartuj ABC, przez to można nie zdać
13 sty 15:55
ABC: pierwiastki to −2,3,4 w każdym razie

kto zdaje egzaminy w niedzielę ? zaoczni?
13 sty 15:56
Sandra: Tak liceum dla doroslych
13 sty 15:58