wynik
Emil:
Dzieląc liczbę 20192019201920192019 przez 2019 otrzymamy
6 sty 21:59
Eta:
10001000100010001
6 sty 22:01
Adamm:
20192019201920192019 = 2019*10001000100010001
6 sty 22:01
the foxi:
20192019201920192019/2019=2019*10
16+2019*10
12+2019*10
8+2019*10
4+2019=
=2019(10
16+10
12+10
8+10
8+1)=...
6 sty 22:09
the foxi:
poprawiam:
20192019201920192019=2019*10
16+2019*10
12+2019*10
8+2019*10
4+2019=
=2019(10
16+10
12+10
8+10
4+1)
wiec:
| 20192019201920192019 | | 2019(1016+1012+108+104+1) | |
| = |
| = |
| 2019 | | 2019 | |
=(10
16+10
12+10
8+10
4+1)
6 sty 22:12