| n−2 | n+4−6 | n+4 | 6 | 6 | |||||
= | = | − | = 1− | ||||||
| n+4 | n+4 | n+4 | n+4 | n+4 |
| n+2 | ||
G=limn→+∞ ( | )2n= | |
| n+4 |
| 6 | ||
limn→+∞ (1− | )2n= | |
| n+4 |
| 1 | ||
limn→+∞ (1− | )2n | |
| n+46 |
| 1 | ||
G=limt→+∞ (1− | )12t−8 = | |
| t |
| 1 | 1 | |||
limt→+∞ [(1− | )t]12*(1− | )−8 = (e−1)12*(1−0)−8 = e−12*1= | ||
| t | t |
| 1 | ||
e−12= | ||
| e12 |
| n( 1+−2n) | ((1+−2n)n)2 | |||
an= [ | ]2n= | =
| ||
| n(1+4n) | ((1+4n)n)2 |
| (e−2)2 | e−4 | 1 | |||
= | = e−12= | ||||
| (e4)2 | e8 | e12 |