zadanie
student: ˙ʇɐןıqnظ uǝʇ ɐɯ ʇɐן ǝןı 'zɔıןqo ˙ɐıuǝzpoɹn obǝظoɯ ʞoɹ zsɐɯʎzɹʇo oʇ 'ʇɐן 55 ɐz ʞǝıʍ ظoɯ zǝzɹd
zsʎzouɯod ʇɐן 93 pǝzɹds ʞǝıʍ ظoɯ ıןǝzǝظ :ןɐızpǝıʍodpo ʇɐןıqnظ ˙ızpoɥɔqo ʎuızpoɹn ǝɹoʇʞ
'ɐʇɐןıqnظ ןɐʇʎdɐz soʇʞ ظǝʍouızpoɹn ıɔsoʇsʎzɔoɹn ɐu 9102 nʞoɹ ʍ
25 gru 23:46
Adamm:
(w−39)(w+55) = 2019−w
jakieś liczby wymierne wychodzą
26 gru 00:01
Adamm: niewymierne*
26 gru 00:01
Pytający:
Student wybrał marny generator, który "odwraca" jedynie niektóre cyfry.
(w−36)(w+55) = 2016−w ⇒ w=54
26 gru 00:16
student: to który sposób jest prawidłowy?
26 gru 17:18
Pytający:
Żaden, treść to bełkot.
26 gru 18:17