| x | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
∫ | lnxdx=− | lnx+ | ∫ | dx | |||||
| (1+x2)2 | 2 | (1+x2) | 2 | x(1+x2) |
| x | 1 | 1 | 1 | 1+x2−x2 | |||||
∫ | lnxdx=− | lnx+ | ∫ | dx | |||||
| (1+x2)2 | 2 | (1+x2) | 2 | x(1+x2) |
| x | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | x | |||||||
∫ | lnxdx=− | lnx+ | ∫ | dx− | ∫ | dx | |||||||
| (1+x2)2 | 2 | (1+x2) | 2 | x | 2 | 1+x2 |
| x | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||
∫ | lnxdx=− | lnx+ | lnx− | ln(1+x2)+C | |||||
| (1+x2)2 | 2 | (1+x2) | 2 | 4 |
| x | 1 | 1−1−x2 | 1 | |||||
∫ | lnxdx=− | ( | )lnx− | ln(1+x2)+C | ||||
| (1+x2)2 | 2 | 1+x2 | 4 |
| x | 1 | x2 | 1 | ||||
∫ | lnxdx= | lnx− | ln(1+x2)+C | ||||
| (1+x2)2 | 2 | 1+x2 | 4 |