matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
KAri:
√
3
x
√
3
=
11 gru 17:27
6latek:
Co oznacza symbol (x)?
11 gru 17:32
KAri:
razy
11 gru 18:16
6latek:
√
3
= 3
1/2
3
1/2
*3
1/2
= 3
1/2+1/2
= 3
1
=3
11 gru 18:21
Jerzy:
= (
√
3
)
2
= 3
11 gru 18:22
Jerzy:
Nie komplikujmy
a*a = a
2
11 gru 18:23