Proszę o pomoc w zadaniu
Maciej : Wśród liczb :164,√196,P{2}, −3, P3{64}, u{1}√5, +1,wskaż liczby
A) naturalne, B) niewymierne.
11 gru 07:11
PW: Po wpisaniu zadania patrz na efekt, mało kto ma ochotę domyślać się.
11 gru 10:27
Jerzy:
Witaj
PW 
Nie zawracaj sobie nim głowy. Wrzuca zadania w niechlujnej formie pomimo,
że mu wskazałem instrukcję. Zaśmieca forum wrzucając je kilkakrotnie bez poprawienia formy.
11 gru 10:30
PW:
11 gru 10:36
Janek191:
| | 16 | |
Naturalne: |
| = 4, √196 = 14 , 3√64 = 4, +1 |
| | 4 | |
11 gru 11:50