matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tona i gram
Pituś:
wskaż zależność między gramem i toną: a)1g=10
−3
t b)1g=10
−4
t c)1g=10
−6
t d)1g=10
−9
t
10 gru 15:08
Janek191:
1 t = 1000 kg = 1000*1000 g = 1 000 000 g Dokończ
10 gru 15:54
Pituś:
czyli odp c?
10 gru 16:00
Janek191:
10 gru 16:02