matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
stosując metodę eliminacji Gaussa rozwiązać podany układ równań:
konrad:
stosując metodę eliminacji Gaussa rozwiązać podany układ równań: x−2y+3s+t=1 2x−3y+z+8s+2t=3 x−2y+z+3s−t=1 y+3s+5t=0 x−2y+5s+8t=−1
10 gru 12:15