1 | 1 | |||
5. x = | ∧ y = | |||
2 | 2 |
1 | 1 | ||
+ | = 1 | ||
2 | 2 |
1 | 1 | ||||||||||||||
+ | = 2 + 2 = 4 | ||||||||||||||
|
|
2 | 3 | |||
x = | ∧ y = | |||
5 | 5 |
2 | 3 | ||
+ | = 1 | ||
5 | 5 |
1 | 1 | 5 | 5 | 25 | 1 | ||||||||||||||||||
+ | = | + | = | = 4 | > 4 | ||||||||||||||||||
|
| 2 | 3 | 6 | 6 |
| 2 | ||||||||||||||
≥ | = 2 | ||||||||||||||
2 | x + y |
1 | 1 | ||
+ | ≥ 4 | ||
x | y |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |