Zaznacz prawdziwa rownosc
Pola : Niech A = {10, 11, 12, 13, 14} , a B = {2, 9, 11, 12} . Zazanaczyć prawdziwą równość.
1)A \ B = {9, 10, 13} .
2)B \ A = {2, 14} .
3)A ⊕ B = {2, 9, 10, 11, 14} .
4)A × B = {(10, 11),(10, 12),(10, 2),(10, 9),(11, 11),(11, 12),(11, 2),(11, 9),(12, 11),
(12,12),(12,2),(12,9),(13,11),(13,12),(13,2),(13,9),(14,11),(14,12),(14,2),(14,9)}
5)B × A = {(11, 10),(11, 11),(11, 12),(11, 13),(11, 14),(12, 10),(12, 11),(12, 12),(12, 13),
(12,14),(14,2),(2,10),(2,11),(2,13),(2,14),(9,10),(9,11),(9,12),(9,13),(9,14)}
Bardzo proszę o pomoc z obliczeniami

Chciałąbym sprawdzić swoje odpowiedzi czy sa poprawne
dziękuje z gory