matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
Pituś:
iloraz ciągu geometrycznego an rowny jest −1. suma osiemnastu kolejnych wyrazow ciagu an jest rowna...?
6 gru 19:32
Tadeusz:
a
1
a
2
=−a
1
a
3
= a
1
itd
6 gru 19:42
6latek:
=0
6 gru 23:07