wykres funkcji
mgm: narysuj wykres y=IxI
15 lut 17:49
Godzio:
15 lut 18:03
R.W.16l: a nie mogłeś popodstawiać pod x jakichś liczb? wiem że was uczą inaczej, zapewne w ogóle, ale
skoro trzeba narysować wykres jakiejś funkcji, to raczej trzeba wyznaczyć jakieśtam punkty
Godzio, pomyliłeś się

tylko to po prawej się liczy,,, to po lewej, to jakbyś miał f(x)=−|x|
15 lut 18:42
15 lut 18:44
Godzio: f(x) = |x|
x=2 y=2
x=1 y=1
x=−1 y=1
x=−2 y=2
już rozumiesz ?
15 lut 18:45
R.W.16l: CICHO no kurde, nie rozumiesz mojego przedwsięzięcia
chciałem sprawdzić, czy ten koleś co pisze zrozumiał co napisał...
ale wybaczam
15 lut 18:49
Godzio:
15 lut 18:50
czeruś :P:
15 lut 18:53
R.W.16l: nice, ale poniewczasie
15 lut 18:54
R.W.16l:

by nie było wam smutno, dodam X i Y
15 lut 18:56