f kw
REX: W przedziale (0;+∞) zawiera się zbiór wartości funkcji
a)f(X)= 2xkwadrat
b)f(X)=−3xkwadrat +4
c)f(X)=5xkwadrat +6
d)f(X)=7xkwadrat−8
3 gru 21:24
Blee:
a) tak
b) to jest funkcja której ramiona są skierowane do dołu ... więc


c) tak
d) niestety nie ... pomimo, że ramiona skierowane do góry to f(0) =
−8
3 gru 21:26
6latek: c)
3 gru 22:39
student: a) nie
b) nie
c) tak
d) nie
3 gru 22:42
Blee:
6−latek −−− 'zawiera się' a nie 'jest'
3 gru 22:44
6latek: A w ten sposob .
3 gru 22:46
student: a) nie bo 0 nie zawiera się w przedziale (0; +∞)
3 gru 22:59