matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiór wartości funkcji
bfs322:
3
Zbiorem wartości funkcji g określonej wzorem g(x) = −
cos(5x−2) + 1 jest przedział
2
1
3
1
5
<−
;
>, <−
;
>, <0; 1>, <0; 2>
2
2
2
2
Ma ktoś pomysł jak się za to zabrać?
2 gru 22:34
Eta:
3
3
ZW=<−
+1,
+1> = ..........
2
2
2 gru 22:43