czarna magia?
ami: 1.zmień na ułamek zwykły ułamek 6,(38) oraz podaj przybliżenie tej liczby z dokładnością do
czterech liczb po przecinku oraz nazwij to przybliżenie. 2. wykonaj działania a)W∩NW
b)R∪NW c)N\R
15 lut 12:16
driver:
6,(38)= 6 3899 =6,383838....≈6,3838→przybliżenie z niedomiarem
a)∅ b) R , c)∅
16 lut 17:33
ami: dzięki bardzo za rozwiązanie zadania
17 lut 16:55
R.W.16l: zrobię to inaczej...
6,(38)=6+0,(38)
0,(38)=x
38+x=100x
99x=38
I radzę się tego nauczyć
17 lut 17:05
w: W∩NW
R∪NW
N\R
21 lut 21:29