matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdź funkcję odwrotną
Kamilka:
Czy funkcją odwrotną dla y=x jest ta sama funkcja y=x?
1 gru 19:47
Leszek:
Tak , funkcja y = x jest roznowartosciowa , dziedzina x= R
1 gru 19:53
Kamilka:
Dzięki
1 gru 19:54