matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Układ kongruencji
dhfsg:
Jak rozwiązywać takie układy kongruencji? xmod3=4 xmod4=1 xmod5=4
1 gru 14:01
jc:
Pisz spacje! Chińskie twierdzenie o resztach. Trochę bez sensu z tą pierwszą czwórką. x=49
1 gru 14:22