matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
MARIAN:
oblicz: a] cos α, gdy sin α =
√
3
3
i 0
0
< α < 90
0
b] sin α gdy cos α =
1
4
i 0
0
< α < 90
0
c] tg
2
α gdy sin α =
√
10
10
i 0
0
< α < 90
0
22 lis 20:41
MARIAN:
ktoś coś
22 lis 20:55
6latek:
sin
2
x+cos
2
x=1
22 lis 21:08