matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Tablice
Dominik:
Cześć. Ma ktoś tablice ze wzorami na studia? Wzory na pochodne, liczby zespolone, całki etc zebrane w jednym pliku do wydrukowania?
22 lis 16:43
Blee:
"tablice ze wzorami na studia"
heh .... nie da się tego zebrać w jednym pliku ... za dużo tego
Wszystko zależy jakie studia, jaka uczelnia.
22 lis 16:45
Blee:
I jaki "przedmiot"
A wzory na pochodne masz na przykład tutaj na stronie
22 lis 16:46
Krzysiek60:
https://allegro.pl/events/clicks?emission_unit_id=b867dd10-2a17-406d-babf-714ff764edfd&type=OFFER&ts=1542901713736&redirect=https://allegro.pl/regel-bom-matematyka-wyzsza-tablice-matematyczne-i7125606366.html?bi_s%3Dads%26bi_m%3Dlisting:desktop:category%26bi_c%3DYTFmOTAyZWItOTNhNC00YzViLTg4NjItNDVkNzBhZjgzNWQ0AA%26bi_t%3Dape&sig=3f488e1d7f5563a39ebb1607681e6df7
22 lis 16:49