matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logika
logika:
A = {∅, {∅, {∅}}} wyznaczyć: U A
17 lis 22:29
Pytający:
U A={∅, {∅}}, chyba.
17 lis 23:16
logika:
a czemu tak?
18 lis 17:42
Adamm:
∪A to suma wszystkich podzbiorów A ∪A = ∅∪{∅, {∅}} = {∅, {∅}}
18 lis 20:56