matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie
L.e:
Oblicz:
6−
√
3
+8
√
3
2+
√
3
13 lut 20:04
Geding:
6−
√
3
* (2 −
√
3
)
12 + 6
√
3
+ 2
√
3
+ 3
+ 8
√
3
=
+8
√
3
=
2+
√
3
* 2 −
√
3
4−3
= 15 + 8
√
3
+ 8
√
3
= 15 +16
√
3
13 lut 20:36