matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dałby ktoś rade rozwiązac??
Nika:
Zbuduj w układzie wspólrzędnych katα taki że sinα=3/5 ⋀tgα∠0
13 lut 19:49
driver:
sinα=
3
5
i tgα=
3
−4
=−
3
4
∠0
14 lut 18:00
Nika:
Jestes wielki, Dzieki serdeczne
14 lut 20:32