matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres
Ola:
Jak wygląda wykres y=Isin
2
2xI
12 lis 11:25
gg:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=plot+abs%7Bsin%5E2(2x)%7D
12 lis 11:35
Jerzy:
I jest taki sam jak wykres y = sin
2
(2x)
12 lis 11:40