matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
Gośka:
5
√
5
√
5
√
5
13 lut 17:20
pomocyyy:
25
√
5
13 lut 17:22
Godzio:
5 *
√
5
√
5
√
5
= 5 * 5
1/2
*
√
5
1/2
*
√
√
5
1/2
= 5
3/2
* 5
1/4
*
√
5
1/4
= 5
7/4
* 5
1/8
= 5
15/8
13 lut 17:42