Naszkicuj wykres funkcji
qwerty: Naszkicuj wykres funkcji jeśli,
| f(x)= | 1/4 x2 − 1 |
7 lis 19:29
ssdd:
no i w czym problem ? cala ma byc nad osia nie ?
7 lis 19:31
qwerty: chodzi mi o zapis przekształceń
7 lis 19:32
qwerty: taki z powinowactwem
7 lis 19:34
Inka: Zapis funkcji jest dla mnie jednak niejednoznaczny .
7 lis 19:35
qwerty: f(x)= | 1/4 x2 − 1 |
7 lis 19:37
qwerty: f(x)= | 1/4 x2 − 1 |
7 lis 19:37
Inka: Przeciez to nic nie zmienilo
Mozna to odczytac tak
Czy chcialbys /chciala sie sama napracowac dwa razy bo nie ten wzor ?
7 lis 19:53