matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki i sumy
Korkor:
Nie bardzo wiem jak to policzyć
1
n
V=
∑
(X
i
)
n
i=1
a funkcja to
1
(x−n)
2
F
x
=
*
e
−
√
2π
δ
2δ
2
To jest e do potęgi całego wyrażenia po jego prawej.
6 lis 10:36