matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
qwerty:
ile to jest pierwiastek z 3 do potegi 3, dokladnie(liczbowo)
5 lis 21:47
Adamm:
3
3/2
dokładnie tyle liczbowo
5 lis 21:50
maria3:
albo
√
3
3
=
√
3
2
*3
= 3
√
3
6 lis 03:56
Piotr:
√
3
3
= 3
3/2
= 27
1/2
=
√
27
= 3
√
3
6 lis 08:53