matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f wykladnicza
Natka:
Wyznacz wzór funkcji wykladniczej y=a
x
jezeli dp jej wykresu nalezy punkt A=(−3,8)
5 lis 19:51
Tadeusz:
podstaw współrzędne punktu do wzoru funkcji
5 lis 19:54
Natka:
wyjdzie 2?
5 lis 19:57
Tadeusz:
a czy 2
−3
=8
5 lis 19:57