Miejsce zerowe
Bose: Oblicz miejsce zerowe:
ex+5x=0
4 lis 13:14
Jerzy:
A gdzie jest funkcja ?
4 lis 13:15
4 lis 13:17
Blee:
A gdzie tutaj miejsce zerowe jest do wyznaczenia?
Gdzie tutaj jest funkcja?
4 lis 13:17
Leszek: Graficznie : wykresy funkcji f(x) = ex oraz g(x) = −5x i wyznacz punkt przeciecia wykresow !
4 lis 13:18
Jerzy:
@Leszek. ... czy wiesz co to jest miejsce zerowe funkcji ?
4 lis 13:20
4 lis 13:21
Leszek:
Witam @Jerzy
Nie jest napisane zeby wyznaczyc miejsce zerowe funkcji , tylko ja rozumiem ze chodzi
o rozwiazanie podanego rownania , uczniowie czesto pisza tresc zadan z " sufitu "
4 lis 13:24
daras: to trzeba ich wtedy olewać tak jak oni ten temat
4 lis 13:35
daras: to jedyna szansa, że zmądrzeją
4 lis 13:35