matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
długi opis zadania
.:
Ile jest: 1+1?
12 lut 21:09
.:
To dla mnnie bardzow azne
12 lut 21:33
Bogdan:
2
12 lut 21:49
ORZEŁ:
znam nauczyciela który twierdzi że 1=2 a wiec 2=3 3=4 itd. Wynika z tego że wszystko = wszystko
12 lut 23:00