9a2√3 | ||
to P(ΔKLM)= | ||
4 |
3a2√3 | ||
P(KLM) = 3P1+3P2+3P3 ⇒ | =P1+P2+P3 | |
4 |
a2√3 | 3a2√3 | |||
P(ABCDEF)= 6* | = | |||
4 | 2 |
1 | ||
to P1+P2+P3= | P(ABCDEF) | |
2 |
1 | ||
więc i P(AFP)+P(BCP)+P(DEP)= | P(ABCDEF) | |
2 |
1 | 3*a2√3 | ||
PABCDEF= | |||
2 | 4 |
3a√3 | 3a√3 | |||
H= | ⇔ x+y+z= | |||
2 | 2 |
1 | 1 | 1 | ||||
P= | a*x+ | a*y+ | a*z= | |||
2 | 2 | 2 |
1 | 1 | 3a√3 | ||||
= | a*(x+y+z)= | a* | ||||
2 | 2 | 2 |
3a2√3 | ||
P= | ||
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |