7π | 7π | π | ||||
1) tg( | )=−tg(π− | =−tg( | ) | |||
8 | 8 | 8 |
7π | π | π | π | π | ||||||
arctg(tg( | ))=−arctg(tg | )=− | ∊ (− | , | ) | |||||
8 | 8 | 8 | 2 | 2 |
15π | π | π | π | π | ||||||
sin | =sin(2π+ | )=sin | =cos( | − | )= | |||||
7 | 7 | 7 | 2 | 7 |
5π | ||
=cos( | ) | |
14 |
5π | 5π | |||
arccos (sin 15/7π)=arccos(cos( | )= | |||
14 | 14 |
5π | π | 20π−7π | 13π | ||||
− | = | = | |||||
14 | 8 | 56 | 56 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |