matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wyrażenie
Lila:
Proszę o pomoc
1
1
1
1
[(4+7
)
+(4−7
)
]
2
2
2
2
2
1
Ta
to wszystko do potęgi
2
28 paź 08:16
ICSP:
= 4 +
√
7
+ 2 *
√
(4 −
√
7
)(4 +
√
7
)
+ 4 −
√
7
= = 4 + 4 +
√
16 − 7
= ...
28 paź 09:22